DIY MODERNE UKRASNE TEGLICE ZA 10 KN

Sunce je s početkom lipnja ipak odlučilo granuti. Vrijeme za balkonske DIY projekte. Povoljno, brzopotezno i lijepo. Krećemo s ovim super jednostavnim, ali chic ukrasnim…

Sunce je s početkom lipnja ipak odlučilo granuti. Vrijeme za balkonske DIY projekte.

Povoljno, brzopotezno i lijepo.

Krećemo s ovim super jednostavnim, ali chic ukrasnim teglicama koje sam radila nakon što sam slične one-line-art teglice i vaze vidjela u trgovini za 200tinjak kn.

Ove teglice za cvijeće će vas u dvije minute i tri koraka ispasti 10 kn.

Postupak je sam po sebi jasan pa ću vam samo u nastavku natipkati tajni savjet kako lijepo iscrtati svoje teglice za cvijeće čak i ako nemate baš nikakvog slikarskog talenta.

Kupite MAT teglice koje se ne suzuju prema dnu.

Na mat površini ćete moći iscrtati ili precrtati motiv koji želite običnom olovkom. Čitaj – običnu olovku mogu brisati dok god motiv ne izgleda onako kako sam ga zamislio/la.

Crtanje je samo po sebi malo teže jer je teglica zaobljena, zato kupite teglicu koja se ne suzuje prema dnu kako bi bar dio površine za crtanje bio pravilan.

Nakon što ste zadovoljni crtežom olovkom, prođite po crtama crteža debelim trajnim markerom. Naravno, za još bolji efekt crtež možete proći i crnom akrilnom bojom i tako dobiti još više umjetnički dojam, ali meni je i ovako s markerom, za dvije minute, odlično!

Ubacite cvijeće ili neko zelenilo u svoje DIY moderne teglice i dodajte malo prirode svom balkonu, terasi…

Ili biblioteci.

Similar Posts