Značajke + FAQ

Pronađi odgovore na najčešće postavljena pitanja

Najčešće postavljena pitanja za Makoland shop

Ovdje ćeš pronaći odgovore na sva pitanja vezana uz naš webshop. Ako ne nalaziš odgovor na svoje pitanje slobodno nas kontaktiraj.

Značajke proizvoda s Makoland.hr

– Potpuno unikatani personalizirani pokloni
– Jednostavna narudžba i odabir dizajna
– Brza dostava
– Sigurna kupovina
– Jednostavna komunikacija putem svih kanala
– Hrvatski proizvod

Moonprint je wall art, plakat, koji se naručuje putem stranice makoland.hr. Moonprint se naručuje putem forme koja od tebe traži sve potrebne informacije za izradu istog. Primjeri potrebnih informacija su datum, prezime, broj mjeseca, format, boja…

Naravno. Svakako ćete prije isporuke dobiti prijedlog na kojem možete vidjeti točno što dobivate.

Moonprint je moguće dostaviti ukoliko uz njega ne kupujete i okvir. Nažalost nemamo garanciju kurirske službe da okvir neće biti razbijen (staklo) pa je u slučaju kupnje Moonprinta i okvira moguće preuzimanje na istoku Zagreba.

Svaki Moonprint je unikatan i ručni rad pa za to treba vremena. Izrada Moonprinta je do 7 radnih dana od dana uplate sredstava. Dostava Moonprinta ovisi o Pošti, ali očekujemo da Moonprint stigne na Vašu adresu u roku od 7 radnih dana koliki je kranji rok koji komunicira Pošta.

Da! Mnogi Moonprinti naručeni su kao poklon za vjenčanje, kršenje, rođendan ili useljenje pa naši kupci žele poklon koji je spreman za darivanje.U ponudi imamo crne okvire različitih standardnih dimenzija koji se slažu sa svim standardnim dimenzijama i bojama Moonprinta. Želite li Moonprint u okviru, kod narudžbe odaberite željeni okvir pazeći pri tom da odaberete okvir jednak ili veći od željenog Moonprinta. U slučaju da odaberete okvir veči od željenog Moonprinta izmežu okvira i Moonprinta bit će bijeli obrub.

Uvijek govorimo kako su Moonprinti posebni i to zato što jesu! Razlog tome je što nema dva ista Moonprinta jer nema dvije iste osobe s istim uspomenama. Moonprint na sebi nosi točno onaj prikaz mjeseca koji je svjetlio na datum kojeg izaberete, imena točno onih ljudi koji su pod tim mjesecom stvarali svoje uspomene, …

Sve! Odabirom datuma određujete kakav točno mjesec želite jer vaš Moonprint prikazuje stvarni izgled mjeseca na određeni datum. Uz to možete dodati personaliziranu poruku ili zatražiti naš prijedlog, vaša imena, dodatne datume, birati pozadinu (bijela ili crna), metalik premaz (zlatni, rose gold, srebrni), veličinu i format (okomito ili vodoravno). Sve ove detalje možete urediti ispunjavajući naš obrazac, ali ako poželite svoj Moonprint dodatno personalizirati svoje nam posebne želje možete navesti u polje „Napomene”.

Dobrojutarnja šalica je u potpunosti ručni rad i ne postoje dvije potpuno identične. Zato što je ideja dobrojutarnje šalica nastala s onom prvom, najdražom kavom u ruci i u mislima. Od dimenzija preko boja pa do njene ručne izrade, dobrojutarnja šalica osmišljena je po mjeri dobrojutarnje kave i svih njenih različitih ljubitelja. Pravi kavoljupci složit će se da dobrojutarnja poseban gušt i zato zaslužuje baš samo svoju šalicu, zar ne?

Dobrojutarnje šalice nastaju u jednoj maloj hrvatskoj manufakturi, rukama lončara koji od domaćih materijala našu ideju pretvaraju u prave keramičke ljepotice. 

Znamo da prva jutarnja kava dolazi u puno veličina i aroma pa su i naše dobrojutarnje šalice osmišljene da odgovaraju svakoj od njih. U ponudi imamo dobrojutarnje šalice od:

  • 300ml za ljubitelje bijele kave, dugih kava s puno mlijeka, caffe latte, latte macchiato..;
  • 200 ml za ljubitelje cappuccina i kava s mlijekom, 
  • 150 ml za ljubitelja espressa i ostalih kratkih dobrojutarnjih bez ili s vrlo malo mlijeka.

Kao i dimenzije, boje dobrojutarnjih šalica odabrane su kako bi odgovarale baš svakoj dobrojutarnjoj i kuhinji u kojoj se kuha ta fina kava. Između zemljanog tona Terracote i Moss preko minimalistične Oat do pastelnih nijansi Blush i Olive, velike su šanse da se nećete moći odlučiti koju želite više. Zbog velikog interesa kupaca za sve boje odlučili smo dobrojutarnje šalice nuditi i u setovima.

Da! Iako su prave ljepotice, dobrojutarnje šalice nisu za zamišljene (samo) kao ukras kojće stajati u vitrini i skupljati prašinu. Kako bismo sebi i vama olakšali život, dobrojutarnje šalice izrađene su tako da ih bez straha možete prati u perilici posuđa.

Setovi dobrojutarnjih paketi su od 3 i više ili 5 i više dobrojutarnjih koje slažemo točno prema vašim željama. Hoćete sve boje u istim dimenzijama? Može! Hoćete Oat od 200 ml s ručkom, Blush od 150 ml i dvije Olive od 300 ml. Može i to! Narudžbom SET3 ostvarujete popust od 10% na narudžbu, odnosno 15% popusta u slučaju narudžbe SET5.

Dobrojutarnje šalice je moguće naručiti na Makoland.hr web shopu. Jednostavno odaberete dimenziju, boju i da li želite da ima ili nema ručku i mi već pakiramo odabranu šalicu u kutiju!

Pakiranje dobrojutarnjih šalica tu je prije svega kako bi one stigle sretno i u komadu u vaše ruke, ali osmišljeno tako da izgleda lijepo i kao jednostavno ukrasno pakiranje za sve one koji šalicu naručuju kao poklon – sebi ili nekom drugom. Želite li personalizirati pakiranje kod narudžbe u „Napomene” navedite ime osobe koja će stajati na pakiranju.

Svi proizvodi u Makoland.hr mogu doći u vaše ruke na jedan od dva načina:

  • osobnim preuzimanjem na našoj lokaciji za preuzimanje – BESPLATNO
  • dostavom kurirskom službom – 30 kn

Iznimka od tog su Moonprinti u okviru za koje je moguće samo osobno preuzimanje zbog iznimne osjetljivosti stakla okvira.

Plaćanje svih naručenih proizvoda u Makoland.hr web shopu vrši se uplatom na naš žiro račun općom uplatnicom ili internet bankarstvom. Trenutno kartično i gotovinsko plaćanje nije moguće.

Rok za uplatu naručenih proizvoda na Makoland.hr je 4 radna dana. Po isteku četvrtog radnog dana, narudžba koja nije plaćena će biti odbijena i o tome ćete biti obaviješteni emailom.

Ovdje ćeš pronaći odgovore na najčešća pitanja vezana uz naše proizvode i kupnju u Makoland webshopu. Ako ipak među njima ne nađeš odgovor na svoje pitanje, slobodno nas kontaktiraj putem maila info@makoland.hr.

Imaš pitanja prije kupnje? Kontaktiraj nas!