Love Moonprint

150,00 kn (19,91 €)

Koliko puta ste se pitali “Što pokloniti za Valentinovo?” ili “Što pokloniti za Dan žena?” svojim boljim polovicama. Odgovor na ta pitanja je Love Moonprint – savršen poklon za Valentinovo ili za Dan žena.

 kn

Opis

Koliko puta ste se pitali “Što pokloniti za Valentinovo?”, “Što pokloniti za Dan žena?”, “Što pokloniti ženi za rođendan?” svojim boljim polovicama. Odgovor na ta pitanja je Love Moonprint – savršen poklon za Valentinovo, za Dan žena ili rođendan.

Što je Love Moonprint?

Love Moonprint je wall art koji dolazi u 5 različitih dizajna koje birate odabirom broja dizajna u izborniku. Svaki dizajn predstavlja drugačiji ljubavni citat u čijoj pozadini se nalazi prikaz mjeseca na datum koji je važan za vašu ljubavnu priču. Kako bismo tvom Love Moonprintu stavili točan prikaz mjeseca potrebno je navesti datum i mjesto. Love Moonprint je idealan poklon za Dan žena ili Valentinovo. Love Moonprint dolazi u jednoj dimenziji – 30 cm x 30 cm.

Poklon za Valentinovo ili poklon za Dan žena

Love Moonprint je savršen za obje prilike, kao i još mnogo njih. Ako ga poklonite svakako ćete razveseliti svoju bolju polovicu i imati doživotnu uspomenu na zidu.

Kako naručiti?

Odaberete li osobno preuzimanje u Zagrebu kao način dostave, svoj Love Moonprint možete, uz nadoplatu, naručiti i u kombinaciji s odgovarajućim crnim okvirom. Pogledaj ponudu svim Moonprint wall art postera.

Dodatne informacije

Dizajn

1, 2, 3, 4, 5