• Akcija! Etikete za hranuPosuda s hranom i Etikete za hranu

  Etikete za hranu

  8,00  (60,28 kn) 20,40  (153,70 kn)

  Bilo da je zato što ste se zaželjeli bolje i modernije organizirane kuhinje ili zato što ste previše puta umjesto šećera u kolač stavili sol, naše etikete za hranu rješit će problem. Uz naše samoljepljive prozirne etikete za hranu s nazivima hrane ispisanim čitkim pisanim slovima, vaša će smočnica ili police u kuhinji dobiti sasvim novi i moderni izgled bez da morate prevoditi etikete za hranu na stranim jezicima ili ručno ispisivati natpise na svoje staklenke s hranom. Naše naljepnice za staklenke su kvalitetne i otporne na trošenje.

  Kako bi sve namirnice iz vaše kuhinje našle svoje etikete, u ponudi imamo nekoliko kategorija etiketa:
  – Standard, koja uključuje 14 najčešćih namirnica u našim kuhinjama i 3 dodatne kategorije etiketa za namirnice koje uključuju više vrsta namirnica iz pojedinih kategorija namirnica.
  – Sjemenke, Mahunarke i Orašidi
  – Brašna, Šećeri i Pahuljice

  – Tjestenine i Žitarice
  Za sve one koji žele etikee iz više kategorija, pripremili smo promotivne cijene u slučaju kupnje više kategorija etiketa za namirnice. Različite kategorije uključuju različit broj etiketa pa se zato i cijene pojedinih kategorija i setova razlikuju.

 • Akcija! Etiketa za začine za kolačeEtikete za organizaciju začina

  Etikete za začine

  8,00  (60,28 kn) 13,60  (102,47 kn)

  Samo zato što začine moramo imati u kuhinji, ne znači da etikete za začine moraju biti dosadne i neugledne. Uz naše samoljepljive prozirne etikete za začine s natpisima ispisanim predivnim pisanim slovima, vaša će polica sa začinima dobiti novi i moderni izgled bez da morate vježbati lijep rukopis ili prevoditi etikete za začine na stranim jezicima.

  Kako bi svi začini iz vaše kuhinje našli svoje etikete, u ponudi imamo dvije vrste etiketa:
  – STANDARD, koja uključuje 42 etiketa za začine koje se najčešće koriste u našim kuhinjama,
  – EXTRA, koja uključuje 42 etikete za nešto malo manje uobičajene začina za pripremu delicija iz svih dijelova svijeta.
  Za sve one koji koriste oboje, pripremili smo promotivnu cijenu za set koji uključuje obje vrste etiketa.