Family Moonprint

16,00  (120,55 kn) 44,00  (331,52 kn)

Pitate se što kupiti za godišnjicu braka? Family Moonprint je idealan poklon za godišnjicu braka. Family Moonprint je print koji prikazuje kako je mjesec izgledao na dane kad su se rodili članovi obitelji. Kao takav predstavlja najljepši poklon za godišnjicu braka ili useljenje u stan jednoj obitelji. Family Moonprint prikazuje cijelu obitelj. Želite pokloniti super poklon prijateljima za useljenje u novi stan? Složite im personalizirani obiteljski portret kakav još sigurno nisu vidjeli!

 €

Opis

Pitaš se što kupiti za godišnjicu braka? Family Moonprint je idealan poklon za godišnjicu braka.

Što je Family Moonprint?

Family Moonprint je print koji prikazuje kako je mjesec izgledao na dane kad su se rodili članovi obitelji. Kao takav predstavlja najljepši poklon za godišnjicu braka ili useljenje u stan jednoj obitelji. Family Moonprint prikazuje cijelu obitelj. Želite pokloniti super poklon prijateljima za useljenje u novi stan? Složi im personalizirani obiteljski portret kakav još sigurno nisu vidjeli!

Poklon za svadbu

Često vidiš da na svadbama ljudi kao poklon dobivaju tradicionalne obiteljske portrete, ali sa Family Moonprint posterom ćeš u potpunosti iznenaditi mladence jer će umjesto staromodnog portreta dobiti nešto potpuno novo i moderno.

Kako naručiti

Odabereš li osobno preuzimanje u Zagrebu kao način dostave, svoj Family Moonprint možete, uz nadoplatu, naručiti i u kombinaciji s odgovarajućim crnim okvirom. Unikatan poster je dostupan u više dimenzija, kao i u vodoravnom i okomitom formatu. Pogledaj ponudu svih Moonprinta.

Dodatne informacije

Boja

Crno, Bijelo

Format

Vodoravno, Okomito

Veličina

30×40, 40×50, 50×70, 60×90, Printable