Moonprint

16,00  (120,55 kn) 42,00  (316,45 kn)

Moonprint je personalizirani poster koji prikazuje mjesec kako je izgledao na jedan tebi važan dan. Moonprint je savršeni perosnalizirani poklon za krštenje ili personalizirani poklon za rođenje djeteta.

 €

Opis

Gledajući gore u mjesec, često se pitamo kako bi on izgledao na određeni dan. Sada, uz Moonprint wall art poster, možeš saznati! Ovaj inovativni novi proizvod omogućuje vam da odabereš bilo koji datum i vidiš sliku mjeseca na taj dan. Bilo da želiš obilježiti poseban događaj ili jednostavno uživati ​​u promatranju različitih mjesečevih različitih faza, Moonprint poster je savršen način da to učiniš.

Naruči svoj poster već danas!

Ako tražite ideje za poklon Moonprint je rješenje za Vas. On prikazuje kako je mjesec izgledao na određeni dan.

Što je Moonprint?

Moonprint je personalizirani poster koji prikazuje mjesec kako je izgledao na jedan tebi važan dan. Personaliziraj svoj Moonprint i dodaj mu ime, prezime, nadimak, najdraže stihove, citat ili osobnu poruku i stvori jedinstveni ukras za svoj domu ili unikatan poklon prijateljima, ženi, mužu, mami, tati… koji će sačuvati tvoje najposebnije uspomene.

Ideje za poklon

Kada tražite ideje za poklon jedna od prvih misli bi trebao biti Moonprint. Moonprint može biti poklon za više prilika jer ga možete personalizirati za svaku priliku kao što su krštenje ili poklon za rođenje djeteta.

Kako naručiti?

Odaberete li osobno preuzimanje u Zagrebu kao način dostave, svoj Moonprint možeš, uz nadoplatu, naručiti i u kombinaciji s odgovarajućim crnim okvirom. Pogledaj ponudu svih Moonprint wall art postera.

Dodatne informacije

Boja

Crno, Bijelo

Format

Vodoravno, Okomito

Dimenzije

30×40, 40×50, 50×70, 60×90, Printable

1 recenzija za Moonprint

  1. Ivana

    Kupila sam ga kao poklon za krštenje i svi su bili oduševljeni. Uspomena za cijeli život. Hvala!
    Ivana

Napiši recenziju