Dobrojutarnja Šalica Olive

13,50  (101,72 kn) 19,00  (143,16 kn)

Dobrojutarnja šalica Olive smišljena je u sjeni masline uz miris ljetnig povjetarca pa se nadamo da će tu opuštenost sačuvati i za vas i vašu prvu jutarnju kavu. Naš pastelna verzija maslinasto zelene boje očito je dobitna  jer je Olive prava ljubiteljica kupaca. Kao i svaka dobrojutarnja šalica, dobrojutarnja šalica Olive rađena je ručno u tri dimenzije:
150 ml – za istinske ljubitelje espressa.
200 ml – prava dobrojutarnja šalica za najbogatiji cappuccino.
300 ml – prava šalica za instant kave s puno arome.

Opis

Dobrojutarnja šalica Olive smišljena je u sjeni masline uz miris ljetnih povjetarca pa se nadamo da će tu opuštenost sačuvati i za vas i vašu prvu jutarnju kavu. Naš pastelna verzija maslinasto zelene boje očito je dobitna  jer je Olive prava ljubiteljica kupaca. Kao i svaka dobrojutarnja šalica, dobrojutarnja šalica Olive rađena je ručno u tri dimenzije:
150 ml – za istinske ljubitelje espressa.
200 ml – prava dobrojutarnja šalica za najbogatiji cappuccino.
300 ml – prava šalica za instant kave s puno arome.

Dobrojutarnje šalice Olive mogu biti s ručkom ili bez. Odaberite svoju Olive šalicu niže i već sutra iz nje popijte svoju jutarnju kavu. Neka vam svako jutro započne uz dobrojutarnju. Ili dvije.

Pogledajte još i šalice u preostalim bojama na pregledu svih šalica. dobrojutarnja šalica Olive odlično se slaže s Oat i Blush pa ako zaželite u svojoj kolekciji šalica za kavu dobrojutarnje u više boja, javite nam se na email za SET3 ili SET5 popust kod!

Dodatne informacije

Kapacitet

150 ml, 200 ml, 300 ml

Ručka

S ručkom, Bez ručke

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dobrojutarnja Šalica Olive”